Fires i Congressos

Per un turisme “innovador, ètic i sostenible”

L’Organització Mundial del Turisme (OMT) viu moments convulsos al si de la institució. Alguns dels integrants volen substituir amb un nou candidat l’actual secretari general, Zurab Pololikashivili.

En aquest context, l’OMT ha volgut mostrar múscul organitzant a Barcelona The Future of Tourism World Summit que ha deixat com a llegat un manifest que es resumeix en un turisme “innovador, ètic i sostenible”.

Entre els objectius que ha marcat la cimera hi ha el de “desenvolupar nous models per reformular i transformar el turisme, però comptant amb el finançament i les inversions necessàries perquè es desenvolupi sense emissions. La pandèmia ha deixat molt tocat el turisme mundial, per això, el manifest vol que s’activin mecanismes de “cooperació internacional per preparar-se davant de futures crisis i poder-les gestionar”, encara que no expliquen de quina manera.

Els organitzadors d’aquesta primera The Future of Tourism World Summit auguren una segona el proper any. Per ara, esperen que institucions s’uneixin de forma voluntària al manifest, el contingut exacte del qual és difícil de trobar.

Articles relacionats

Back to top button