DestinacionsFormació

Els 5 espais singulars de Sant Cugat per celebrar esdeveniments professionals

Què té d’especial Sant Cugat perquè empreses, centres universitaris i famílies la triïn? Potser és la combinació de molts factors, però estem segurs que la tranquil·litat, la qualitat urbana, el Parc Natural de Collserola a tocar i les excel·lents comunicacions amb Barcelona són aspectes molt valorats. A més d’oferir una combinació d’innovació i tradició que la fa molt especial, Sant Cugat té tots els avantatges d’una gran ciutat i cap dels inconvenients de les aglomeracions i les llargues distàncies.

A Sant Cugat hi ha un parc empresarial de més de 3.200 empreses, amb diverses multinacionals, un important clúster farmacèutic i una interessant oferta de centres de coneixement i universitats. Tot això fa que la ciutat aculli, any rere any, diverses reunions, jornades i esdeveniments.

Per impulsar la celebració de més reunions, sobretot les de proximitat, l’Ajuntament de Sant Cugat va editar el catàleg Sant Cugat Smart Meeting, que recull la principal oferta d’espais, hotels i atractius turístics, una eina d’informació per als organitzadors de reunions i esdeveniments. De tota l’oferta destaquen alguns dels espais més singulars.

Monestir de Sant Cugat
El monestir més poderós del Comtat de Barcelona
La joia del conjunt monàstic benedictí és el claustre, un dels millors d’Europa per la qualitat artística dels seus 144 capitells, tots diferents. En aquest espai medieval de gran bellesa es poden celebrar esdeveniments i conferències, amb una capacitat de fins a 300 persones. Ofereix diferents ambients, com el claustre, les quatre galeries i la sala capitular. Es pot complementar  amb una visita guiada al conjunt monàstic.

CAR, Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat
Espais d’esforç, excel·lència i superació
El CAR inclou una gran oferta d’instal·lacions esportives on es preparen els millors atletes i ens permet descobrir espais esportius singulars capaços d’acollir esdeveniments diversos i serveis com el CAR’Speakers, xerrades d’esportistes d’elit que associen els valors empresarials amb els de l’alt rendiment.

Mercantic, el Vintage Village  d’antiquaris, brocanters, artesans i artistes
Espais de creativitat i nostàlgia
Disposa de sales singulars amb molta personalitat preparades per acollir espectacles, conferències, sopars i rodatges. Ho és especialment El Siglo, coneguda per ser la llibreria de vell més gran d’Espanya, amb més de 150.000 exemplars. La Sala 1 té 300 m2 i la Sala 2, 150 m2, ambdues amb escenari, sistema de projecció, so i il·luminació, a més d’una cuina professional que també es pot llogar. També disposa d’un espai d’aparcament privat gratuït.

Teatre-Auditori Sant Cugat
Última tecnologia i ductilitat
Amb una superfície de 5.615 m2 i un dels escenaris més grans del país, ofereix tres espais: La Sala, amb 634 m2 de superfície i una capacitat per a 788 espectadors; L’Escenari, amb 511 m2 de superfície i per a un nombre aproximat de 250 persones, i El Vestíbul, de 400 m2 de superfície i una altura de 6,5 m, amb una capacitat de 300 persones.

El Celler Modernista
Espais del patrimoni industrial
Espai diàfan modernista, a prop del Monestir i el Teatre-Auditori. Disposa d’una planta baixa amb llum natural que pot acollir fins a 200 persones. Pot combinar-se amb una visita a l’exposició sobre el vi i el cooperativisme.

Sant Cugat és una nova alternativa per als organitzadors de reunions que busquen nous espais amb caràcter i que valoren la proximitat, la professionalitat i la tranquil·litat, i tot a quinze minuts de Barcelona i de l’aeroport internacional del Prat.

Descarrega’t Sant Cugat Smart Meeting

Notícia emessa per l’Ajuntament de Sant Cugat. Per a més informació martadecastro@santcugat.catvisitsantcugat.cat 

 

Articles relacionats

Back to top button