superior

EmpresesDestinacions

1 milió d’euros per a la promoció del turisme MICE de Catalunya

L’Agència Catalana de Turisme (ACT) invertirà aquest any 1 milió d’euros per a promoure el programa de reunions i esdeveniments del Catalunya Convention Bureau (CCB).

Aquest Convention compta amb 209 membres adherits que volen posicionar-se en el mercat nacional i internacional dels congressos, convencions i viatges d’incentius. El CCB treballa per assessorar i donar eines útils als professionals que treballen en aquest sector, per tal que tinguin a l’abast tota la informació i recursos possibles.

Una altra de les seves funcions és difondre i donar suport a la comercialització de Catalunya com a seu pel turisme de negocis. En aquest sentit compta amb el programa Ambassadors, format per persones que poden crear noves oportunitats de negoci a partir de la captació d’esdeveniments MICE.

Sobre aquest segment turístic el director de l’ACT, Xavier Espasa, ha declarat que: “En l’actualització del Pla de Màrqueting Turístic de Catalunya es fa una referència especial al MICE per la rellevància d’aquest segment. El pla específic de turisme de negocis ens servirà com a guia per seguir implementant aquest turisme de qualitat durant els pròxims 5 anys”.

Les accions més destacades d’enguany amb les que l’ACT impulsa el turisme MICE a Catalunya des del CCB són un Workshop associatiu a Suïssa, les fires IMEX Europa i IBTM World i una nova edició de l’acció CONNECTA Catalunya.

Articles relacionats

Back to top button