superior

AAVV i TTOOEmpreses

Expedia compra HomeAway per convertir-se en gegant del lloguer vacacional

Expedia adquirirà HomeAway per uns 3.600 milions d’euros i es convertirà en uns dels gestors de lloguer d’allotjament vacacional més importants del món. Es tracta d’una de les operacions més importants en el sector en els últims anys.

La compra es podria efectuar durant els primers mesos de 2016 si supera el control de les autoritats reguladores de la competència. L’agència de viatges online més gran del món tindrà en cartera més d’un milió d’habitatges en 190 països.

Les dues companyies ja mantenien en els últims dos anys una relació empresarial preferencial facilitant-se ofertes d’allotjament entre les diferents plataformes però l’adquisició suposa la integració d’ambdues. Marques com Trivago, Hotels.com o Orbitz se sumen a les de HomeAway, com són Vrbo.com, Vacationrentals.com o Homelidays.

Els apartaments de lloguer vacacional que aportarà HomeAway són un complement a l’oferta d’allotjaments i productes d’aquest gegant de la intermediació de viatges. Expedia segueix així la seva estratègia d’adquisicions. El passat any va sumar a Orbitz i a Travelocity.

Articles relacionats

Back to top button