superior

Empreses

El turisme nàutic a Espanya segueix creixent

El nombre de viatgers internacionals que gaudeixen de les activitats nàutiques a Espanya ha crescut per segon any consecutiu. A l’estiu el client internacional suposa més del 60% de la demanda. Aquests turistes dediquen més del 10% del seu pressupost per al viatge en activitats lligades a la nàutica.

Espanya lidera els esports de platja com el Kitesurf però en navegació o busseig, destinacions com Croàcia, Grècia, Itàlia, o Egipte són més atractives a la Mediterrània. A Espanya hi ha 375 ports esportius o dàrsenes per a ús esportiu. El nombre total d’amarratges se situa en 134.725, el 23% s’ubiquen a Catalunya, el 17% a les Balears, el 15% a Andalusia i el 14,6% a la Comunitat Valenciana.

Les matriculacions d’embarcacions d’esbarjo creixen a un ritme del 10,5% en 2015. Andalusia, Catalunya i Balears són les tres comunitats autònomes que lideren el mercat. El mercat de lloguer d’embarcacions també s’està incrementant,  un 37,4% de gener a setembre de 2015.

Les llicències en esports nàutics incloent les de pesca han crescut un 2% respecte l’any anterior. Les Activitats Subaquàtiques i els clubs d’esports nàutics també creixen.

Articles relacionats

Back to top button