superior

AAVV i TTOO

La guerra entre Vueling i les agències de viatge

El desacord per les comissions ha obert les hostilitats de la intermediació amb la companyia aèria

L’aerolínia Vueling tira endavant amb la decisió de pujar les tarifes a les agències i no esperarà per arribar a un acord. Les negociacions entre les dues parts no han acabat bé.

Federació Empresarial d’Associacions Territorials d’Agències de Viatges Espanyoles (FETAVE) qualifica la situació de deslleial cap al sector de la intermediació, la Confederació Espanyola d’Agències de Viatges (CEAV) ha anunciat que trenca les relacions institucionals amb Vueling i ACAVE ha expulsat la aerolínia de la seva associació com a membre adherit.

La patronal de les agències estudia denunciar Vueling basant-se que en algunes rutes té posició de domini. Per tant, la seva decisió unilateral de pujada de comissions no deixa marge a les agències de recórrer a la competència de mercat. Que Vueling vulgui fer prevaldre la reserva dels vols que es fan a través dels seus canals és una estratègia entenedora però quan aquesta companyia controla la totalitat d’una connexió aèria està incorporant mesures monopolistes, expliquen des del sector.

Les mesures de Vueling, per al sector de les agències de viatges, segueix una línia que pot buscar expulsar-les de la intermediació.

Articles relacionats

Comproveu també
Close
Back to top button