Apartaments

Formar-se per atendre el turista rus

Tenint en compte, el positiu desenvolupament que està experimentant el turisme rus al litoral tarragoní, l’Associació d’Apartaments Turístics de la Costa Daurada ha organitzat recentment unes jornades d’immersió en l’atenció al client rus.

L’objectiu és explicar els professionals turístics de la zona els costums, gustos i protocol d’aquests turistes i que els puguin atendre de la manera més adient i satisfactòria.

Es tracta de cursos de 30 hores de durada, amb professora nadiua i un programa totalment enfocat al sector turístic, que inclouen coneixements bàsics de l’idioma rus.

L’AT Costa Daurada explica que en els últims sis anys el mercat rus ha multiplicat per sis el seu volum als municipis de la zona i que continua a l’alça. Es tracta, en la majoria de casos, d’un turisme familiar o en parella.

A més d’aquestes iniciatives formatives, l’associació ha traduït el seu web al rus per facilitar l’accés a la seva oferta als clients d’aquest mercat emissor.

Precisament un municipi de la Costa Daurada, Cambrils, ha representat Catalunya al Festival de Gastronomia de Novgorod (Rússia), amb la col•laboració de dos xefs locals amb estrella Michelin, Diego Campos i Rubén Campos.Els cuiners van impartir dos master class i van ensenyar a cuiners locals les tècniques emprades pels cambrilencs i van elaborar conjuntament un menú degustació per oferir als seus clients.

[HOME]

Back to top button