superior

Empreses

Globalia es quedarà amb Orizonia i deixa fora Barceló

El president d’Orizonia, Fernando Conte, es desdiu de l’acord signat amb Barceló fa uns dies i ara anuncia que Globalia serà qui adquireixi el 100% de la companyia.

Globalia injectaria 60 milions d’euros, una part d’aquest capital ho desemborsarà de forma immediata. Segons informa Globalia, aquesta compra compta amb el vistiplau dels creditors d’Orizonia que en una part important han rebutjat l’oferta de Barceló.

Segons va informar Comunicatur, Barceló injectava 40 milions d’euros per millorar el balanç i la tresoreria. Aquesta compra estava prevista que es tanqués de forma efectiva en poques setmanes. Barceló ha anunciat que defensarà els seus drets alhora que nega que els creditors estiguessin en contra de l’operació, i aclareix que només una entitat de deute subordinat l’ha vetat.

Fernando Conte ha afirmat que el consell d’Orizonia considera que aquesta oferta de Globalia “no només és sensiblement millor, sinó que té efectes més positius, en tots els seus termes, per a la companyia i creditors financers”.

[HOME]

Back to top button