superior

Formació

El Forum TurisTIC arriba a la desena edició proposant una reflexió de cara al futur

El Forum TurisTIC que va néixer amb la idea de ser un referent en l’aplicació de les TIC en el sector arriba enguany a la desena edició i porta per títol «10 anys de Turisme i Innovació: Reflexions».

El congrés se celebrarà en el CosmoCaixa de Barcelona, el proper 10 de maig i tindrà un format mixt, presencial i per streaming.

La idea de dedicar-lo a una reflexió de cara al futur, segons el president d’Eurecat, organitzador de l’esdeveniment, Xavier Torra, es deu a que «el Forum farà un recorregut reflexiu per l’evolució del turisme al llarg d’aquests anys, en un entorn molt canviant i en constant evolució». Per la seva banda, el director científic de l’Àrea de Turisme de l’Eurecat, Salvador Anton Clavé, creu que «aquesta edició pretén situar el debat en una dimensió diferent de la dels anys anteriors, aprofundint no només en les aportacions que la tecnologia pot fer a la dinàmica turística, sinó també debatent el paper que tenen en la seva pròpia transformació».

I es que s’ha organitzar el congrés en quatre sessions de reflexió:

  • Estat del sector per oferir un turisme sostenible. Visions sobre el paper de les emocions en l’ús de les noves tecnologies.
  • En l’àmbit de les xarxes socials, es tractarà el repte que plantegen les generacions Z i Alpha, que comparteixen un patró de consum nou, basat en la interacció amb la tecnologia, l’experiència personalitzada i la immediatesa.
  • El rol que ha de prendre la tecnologia en el sector i com identificar les necessitats i les eines per a aquesta transformació.
  • Turisme de futur i el fenomen metavers.

A més d’Eurecat com organitzador, el congrés està promogut per la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona. Tot plegat contribueix a que les quatre sessions estiguin plenes de personalitats importants dins del sector turístic i de les tecnologies.

Podeu consultar el programa del congrés AQUÍ. I si us voleu inscriure ho podeu fer AQUÍ.

Més informació al web del Forum TurisTIC

Articles relacionats

Back to top button