superior

abajo

Càmpings

Els càmpings catalans demanen un nou reglament

La Federació Catalana de Càmpings considera urgent l’elaboració d’un nou reglament que reconegui el càmping bungalow i la instal·lació de mobilhomes.

Aquest ha estat el posicionament que el president de la Federació Catalana de Càmpings i CV, Jaume Genover, ha fet públic en la columna d’opinió del mes de març de la revista Editur Catalunya. Genover advoca perquè es reconegui el mobilhome com una caravana, com recullen altres normatives europees. Per a la Federació, la impossibilitat de fer-ho amb el marc legal actual deixa al sector amb inferioritat de condicions per competir amb altres ofertes. Especialment destaca l‘amenaça competitiva que suposa França, per on passen tots els campistes europeus que arriben a la península.

Els càmpings aporten una part molt important de l’oferta de places turístiques de Catalunya. També és en aquest territori on es concentren el major nombre de càmpings reconeguts per la seva qualitat, si es té en compte les distincions que fa la guia de càmpings ADAC (Automòbil Club d’Alemanya). Concretament dels 8 càmpings espanyols que han aconseguit la màxima distinció, SuperPlatz 2008, per la qualitat dels seus serveis, 7 són de Catalunya.

Càmpings amb la distinció ADAC- SuperPlatz 2008

– Kikopark (Oliva, València),
– Càmping Laguna (Castelló d’Empúries, Girona)
– Càmping las Dunas (Sant Pere Pescador, Girona)
– Càmping Park Playa Bará (Roda de Barà, Tarragona)
– Càmping Sangulí (Salou, Tarragona)
– Càmping Cambrils-Park (Cambrils, Tarragona)
– Playa Montroig Camping Resort (Mont-roig, Tarragona)
– FKK-Camping El Templo del Sol (L’Hospitalet de l’Infant, Tarragona)

Back to top button