superior

Tecnologies

La plataforma d’intermediació iTravel d’Apple podria sortir al maig

El gegant tecnològic Apple vol explotar la comissió per intermediació turística mitjançant una nova plataforma denominada iTravel. Després d’anunciar-lo fa dos anys ara podria estar a punt el llançament de la seva aplicació per a dispositius mòbils que permetrà reservar vols, allotjaments i tot tipus de serveis turístics des dels terminals de l’iPhone i l’iPad.

Apple està tancant diferents patents vinculades a iTravel abans de llançar-lo a la seva botiga d’aplicacions Apple Store. Algunes fonts indiquen que podria ser el mes de maig. El propi sistema inclouria la possibilitat de pagament directe sense necessitat de targetes de crèdit gràcies a la nova tecnologia de pagament. A més, gràcies al sistema d’identificació d’ubicació d’aquests dispositius, Apple pretén facilitar als seus clients productes de consum proper, com guies turístiques, reserves o entrades de la zona en la qual es troba.

La inclusió d’aquest nou sistema de reserva pot generar una nova revolució en el mercat. L’experiència d’èxit d’Apple quan aborda un segment concret està contrastada. En el món de la música per exemple, va obligar a les companyies discogràfiques a negociar amb el gegant tecnològic. La seva entrada en el món dels viatges possiblement forci a les agències online i als planificadors a establir aliances davant el risc de ser engolides.

Milions d’usuaris de tot el món compten amb dispositius mòbils d’Apple. El boom que està vivint el gegant creat per Steve Jobs li obre la porta a un nou negoci que genera una forta expectativa en el sector turístic.

Back to top button