SERHS factura 436 M€, un 6% més que a l’exercici anterior

Les 64 empreses de Grup SERHS amb una plantilla mitjana de 2.683 treballadors i una base accionarial de 1.580 socis han obtingut una facturació de 436,11 milions d’euros en el darrer exercici. Durant el 2010 el grup ha invertit 15 milions d’euros acumulant 118 milions en els darrers 5 anys.

Segons informa la corporació un dels fets més destacat del balanç és el rendiment del 10% de les accions adquirides en l’ampliació de capital de l’any passat. Una particularitat del Grup SERHS és que un 43,80% dels accionistes (692) són treballadors o familiars de treballadors.

L’informe anual presentat a la Junta General d’Accionistes, en el capítol d’inversió explica que les inversions han estat principalment destinades a la millora de les instal•lacions que SERHS Distribució té a Tarragona, a consolidar el procés d’inversió en noves tecnologies focalitzades en la plataforma online de SERHS Tourism, així com també destaca el condicionament dels diferents establiments hotelers i la compra d’una nau industrial a Arenys de Munt per convertir-la en la seu central de la Divisió d’Alimentació on s’hi emplaçaran les oficines centrals i tota la producció de SERHS Food.

Davant d’aquests resultats, Ramon Bagó, president de Grup SERHS, ha declarat que “hem actuat en base als principis fonamentals que ens han fet créixer i avançar durant aquesta significativa trajectòria de 35 anys: la creació de confiança, el rigor en la gestió i la participació decidida de tots els membres de la nostra corporació, accionistes, treballadors i col•laboradors ".

0 0 0