Tecnologies

Turisme català a l’Apple Store

La Barcelona de Gaudí i el turisme familiar de Catalunya ja estan disponibles a l’Apple Store com a aplicacions per als telèfons móbils Iphones i dispositius Ipad. L’objectiu: promocionar les destinacions turístiques i els seus productes tot aprofundint en els canals online.

L’audioguia La Barcelona de Gaudí destaca els punts d’interès arquitectònic del geni modernista a la ciutat i es pot trobar en anglès a l’Apple Store per 2,99 euros. L’aplicació ofereix als usuaris la possibilitat de descobrir pel seu compte i al seu ritme, el treball de l’arquitecte a través d’onze de les seves joies arquitectòniques, entre elles, la Sagrada Família, el Park Güell, la Casa Batlló i la Casa Milà. L’aplicació inclou pràctica informació complementària, com adreces, fotos, horaris i transports. Tots els elements necessaris per facilitar el tour, la durada del qual és de 70 minuts d’àudio.

En el cas de l’aplicació VisitCatalonia, protagonitzada per les populars Tres Bessones, la descàrrega és gratuïta i pot trobar-se en 8 idiomes: català, castellà, anglès, francès, alemany, italià, portuguès i holandès.Per al dispositiu Ipad, l’aplicació consisteix en vàries il•lustracions, corresponents a les Destinacions de Turisme Familiar, que els més petits podran pintar al seu gust. En el cas de l’Iphone, les il•lustracions formen un trencaclosques. Els jocs es complementen amb un mapa, un vídeo i informació pràctica sobre les diferents Destinacions de Turisme Familiar (DTF).

Back to top button