superior

Empreses

IAG controlarà el 90% de Vueling

La majoria dels accionistes de Vueling han acceptat vendre a International Airlines Group (IAG) la seva participació. El holding, format per Iberia i British Airways, controlarà el 90% del capital de l’aerolínia que s’integrarà en el grup mantenint certa independència en la seva activitat. La forta implantació de Vueling en l’aeroport de Barcelona sembla que no perilla.

El procés d’OPA culmina després de la recomanació que el Consell d’Administració de Vueling va traslladar als seus accionistes perquè venguessin a l’últim preu ofert de 9,25 euros per cada títol.

Tots els responsables de la integració comenten que en el futur immediat de Vueling no es preveuen canvis. IAG planteja mantenir el model de negoci així com la seva posició hegemònica a l’aeroport de Barcelona. L’estructura organitzativa de gestió sembla que també es mantindrà.

Josep Piqué, president de Vueling ha declarat que “la integració en l’estructura d’IAG ofereix importants oportunitats estratègiques de creixement i desenvolupament futurs”. Segons informen, la companyia serà independent dintre del grup encara que el conseller delegat de Vueling , Àlex Cruz, donarà explicacions al conseller delegat d’IAG, Willie Walsh. Piqué diu que aquesta nova etapa “permetrà seguir creixent i consolidant com un referent únic en l’aviació comercial europea”.

[HOME]

Back to top button