superior

Destinacions

Campanya turística del govern espanyol per recuperar la imatge de Catalunya

El ministre d’Energia, Turisme i Agenda Digital, Álvaro Nadal, ha anunciat que Turespaña reactivarà una campanya per recuperar la imatge de Catalunya que estima ha quedat tocada després dels atemptats d’agost de l’any passat i pel procés independentista.

Encara que les dades de Catalunya no són dolentes -el 2017 va tancar el seu millor any turístic de la història i en 2018 les estadístiques de l’INE són també positives-, Nadal no ha deixat escapar l’oportunitat al Congrés dels Diputats d’explicar la seva intenció de “recuperar la imatge que al seu dia es va perdre”.

Per donar suport al seu discurs, el ministre ha posat com a exemple les dificultats que han tingut per mantenir a Barcelona el Mobile World Congress, en risc per la situació política.

En el mateix discurs Álvaro Nadal reconeix que el turisme a Catalunya s’ha recuperat gràcies a l’aplicació de l’article 155 i que el Mobile està garantit. Així doncs, la justificació real d’aquesta campanya queda una mica qüestionada i obre la porta a l’especulació d’una intencionalitat política. Més encara quan les competències en turisme estan transferides a la Generalitat que compta amb les seves estratègies i mecanismes de promoció.

Articles relacionats

Back to top button