superior

abajo

Destinacions

4 milions d’euros per crear un nou concepte d’oficina de turisme a Catalunya

S’han projectat onze Centres d’Acollida Turística (CAT) repartits per tot Catalunya i cadascun estarà dedicat a una temàtica particular.

Els CAT són un nou concepte d’equipament d’atenció turística a Catalunya, segons han definit les diferents administracions que l’impulsen (Secretaria General de Turismo, Direcció General de Turisme i l’administració local). Les tres administracions aportaran 1,3 milions d’euros cadascuna fins el 2010 per tal de dinamitzar el nou concepte d’oficina de turisme. Aquests centres han estat concebuts amb la finalitat de prestar serveis bàsics a turistes i visitantsi i oferir-los una informació turística integral -paisatgística, històrica i cultural-.

Disposaran d’una àrea de rebuda i benvinguda dels visitants, d’un punt d’informació turística de la zona, un espai de mostra i venda de productes i d’artesania catalana. També comptarà amb un espai de degustació de productes agroalimentaris de Catalunya.

El primer projecte CAT s’ubicarà a Teià, al Maresme, i seguiran els centres de Ripoll, El Pallars Jussà, Tortosa, Les, Montblanc, Cervera, Berga, Puigcerdà, Sallent i Vilajuïga.

Back to top button