superior

Reportatges

Dissabte surt «El tren dels exploradors» per descobrir el Baix Llobregat

Amb sortida de Barcelona Estació de França, el tren de Renfe té parades turístiques a Gavà i a Castelldefels

Fruit de la col·laboració entre la Diputació de Barcelona i Renfe, l’any passat es va posar en marxa la iniciativa «Trens Turístics Barcelona és molt més». (Podeu veure la notícia a Comunicatur AQUÍ)

Ara arriba una nova edició d’aquests trens turístics que, amb el nom «El tren dels exploradors», farà un recorregut pel Baix Llobregat. En el programa s’hi inclouen una visita guiada i un taller de joieria prehistòrica al Parc Arqueològic Mines de Gavà; una visita guiada i un taller gastronòmic als Mercats de Gavà; una visita guiada a l’eix comercial i al Museu de Gavà; un trenet fins al Castell de Castelldefels; i una visita a Piratia, una experiència interactiva i immersiva que permet endinsar-se en el món de la pirateria apel·lant els sentits, amb una representació teatral final vinculada al món i a la vida dels pirates.

El tren sortirà el proper dissabte 15 de juny de l’Estació de França de Barcelona a les 9:15 hores; i la tornada a la mateixa estació es preveu cap a les 19:30 hores.

El preu dels bitllets, que es poden comprar al web de Renfe, és de 30 euros per als adults, 5 euros per als infants de 4 a 13 anys, i gratuït per als nadons entre 0 i 3 anys.

Més informació al web turístic de la Diputació de Barcelona.

En col·laboració amb la Diputació de Barcelona

Trens turístics temàtics per anar als principals atractius de la província de Barcelona

Articles relacionats

Back to top button