superior

Allotjament

Hotels de més ingressos i beneficis

100 milions d'inversió per als hotels d'Antonio Catalán

Les cadenes hoteleres estan apostant per oferir més valor per atraure clients que gastin més. L’estratègia passa per reposicionar els allotjaments a categories superiors. L’oferta de places de quatre i cinc estrelles s’ha disparat els darrers anys i les inversions hoteleres van en aquesta línia.

La companyia ACHM Hotels By Marriott, de la qual l’empresari Antonio Catalán controla el 80%, invertirà en una desena d’hotels de Madrid, Sevilla, València, Roma, Torí, Verona o Lisboa. Arribarà als 100 milions d’euros en dos anys, la meitat de la inversió anirà per a nous establiments i l’altra meitat per millorar els que ja tenen en marxa.

Català és president d’ACHM i durant l’anunci de les inversions va declarar de manera contundent que a Espanya sobren turistes i falta apujar-ne els preus. Critica l’estratègia de continuar atraient més visitants i no apostar per millorar la rendibilitat dels negocis augmentant els ingressos via increment dels preus.

Predicar amb l’exemple

Les paraules d’Antonio Catalán tenen reflex al seu nou The Westin Cuzco Madrid de 287 habitacions, resultat de la reforma integral de l’antic AC Cuzco. Té una tarifa de 400 euros, molt per sobre del preu mitjà habitual. Està dirigit al segment de negocis en comptar amb instal·lacions per a convencions. La reformulació ha costat 17 milions d’euros.

Articles relacionats

Back to top button