superior

AllotjamentEmpreses

EasyHotel converteix en realitat el low cost a l’hoteleria espanyola

La cadena de baix cost easyHotel ha inaugurat a l’Hospitalet de Llobregat el seu primer hotel a l’Europa continental. Les habitacions a 20 euros la nit ja són una realitat a Espanya.

L’establiment compta amb 204 habitacions que ofereixen el mínim servei a partir dels 20 euros. La filosofia de la cadena segueix l’estela del low cost de les companyies aèries. En aquest sentit, no ofereix esmorzar i qualsevol extra té un preu: 10 euros per la neteja, 5 euros per la televisió, 5 euros pel wifi …

El concepte d’aquests establiments és clar. Ni restaurant, ni bar, ni gimnàs, ni piscina ni res de res. Únicament el mínim indispensable per dormir amb l’objecte que el client passi el menys temps possible a l’establiment.

L’empresa, que pertany a la britànica EasyGroup amb la seva aerolínia com a pilar bàsic, ja compta amb 33 hotels d’aquestes característiques a 9 països, però el de l’Hospitalet és el primer a Espanya i al continent europeu (exceptuant les illes britàniques).

La cadena té un pla d’expansió amb l’obertura de 14 nous hotels en els pròxims cinc anys. Madrid, Sevilla, Bilbao o València comptaran amb un easyHotel. La companyia ha complert amb el seu anunci de fa uns anys d’obrir per a la tardor de 2018 del seu hotel a l’àrea de Barcelona. Han invertit 16 milions d’euros en un establiment situat estratègicament al costat del recinte de Fira de Barcelona de Gran Via, a pocs minuts de l’aeroport i de la ciutat de Barcelona. El seu públic és clar: clients de negocis, principalment jove i d’estades molt curtes.

Els responsables de la cadena expliquen que el nou concepte de baix cost té molt marge de creixement a Espanya ja que tan sols representa el 3,5% del mercat enfront del gairebé 20% de França.

Articles relacionats

Back to top button