superior

CETTFires i CongressosSITC

Màrqueting i Innovació en promoció turística, punts clau de la Jornada del CETT

El màrqueting i la innovació aplicats a la promoció del sector turístic seran els àmbits entorn els quals girarà la propera Jornada organitzada pel CETT amb motiu de la XXX Edició dels Premis Alimara. La Jornada d’Innovació en Promoció Turística tindrà lloc el 4 d’abril dins el marc del Saló Internacional de Turisme de Catalunya (SITC). La trobada reunirà assistents provinents tant del sector acadèmic com del professional i serà gratuïta.

La Jornada començarà amb una ponència magistral sota el títol “La innovació aplicada a la promoció turística”, a càrrec de Jordi Blanch, director del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida. A continuació hi haurà una primera taula rodona que girarà entorn a com destinacions turístiques rellevants desenvolupen la seva estratègia de promoció turística basant-se en el valor diferencial del seu territori, amb ponents de Catalunya, Euskadi, Quebec i Bèlgica, així com la funció dels òrgans de promoció turística.

En el segon bloc de la Jornada s’exposaran els reptes i les oportunitats que ofereixen els mercats emissors turístics emergents (Xina i Rússia) i segments específics com ara LGTB. La contextualització de la importància de la Xina com un mercat emissor a nivell turístic, l’estudi de mercat: hàbits i percepcions del turista rus a Catalunya o el cas d’estudi Axel Hotels seran alguns dels temes que es tractin en aquesta segona part de la Jornada.

El dia 3 d’abril al vespre està previst que hi hagi l’acte d’entrega dels guardons als guanyadors dins La Nit dels Premis Alimara, que reconeixen des de fa 30 anys l’esforç i la qualitat del material de promoció turística, tant de les institucions com de les empreses. Les categories que es premien són: Premis Alimara Destinació, Premis Alimara Empresa, Premi Alimara CAT. El Premi Alimara dels Estudiants és molt especial donat que és el considerat el millor per l’alumnat del CETT. A més el CETT atorga, amb l’aprovació del jurat, el Premi Alimara Mass Media i el Premi Alimara Especial. Comunicatur és membre del jurat.

Articles relacionats

Back to top button