superior

Destinacions

Girona implica els residents en la nova Web disponible ara també en rus

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona ha renovat el seu portal de turisme, que potenciarà la participació dels ciutadans residents a través de les xarxes socials. La nova Web està disponible en set idiomes, entre els quals destaca el rus, que per primer cop s’afegeix per captar els turistes d’aquest mercat en auge. Properament també s’hi sumarà l’hebreu.

La nova plataforma Costa Brava Pirineu de Girona www.costabrava.org s’organitza en cinc grans apartats, que destaquen els continguts segons l’idioma que escull l’usuari, amb l’objectiu d’adaptar la informació als interessos específics de cada mercat. Així, en el cas dels francesos es ressalten les activitats relacionades amb la natura i les tradicions, mentre que en el cas dels russos primen ofertes relacionades amb el benestar i el luxe.

Entre les noves seccions destaca “Amb altres ulls”, un espai on blocaires i prescriptors de referència expliquen les seves vivències a les comarques gironines. L’apartat reclam “No t’ho perdis” dirigeix al visitant fins a “25 imprescindibles” de la zona, entre els quals hi figuren festivals de música, monuments i platges.

Les imatges també juguen un paper clau en la missió de seduir i captar els turistes. A través de fotografies i vídeos evocadors, on predomina la imatge d’alta qualitat, el portal busca apropar al màxim l’usuari fins a la destinació.

Amb aquesta renovació d’imatge i la incorporació de les xarxes socials —Facebook, Twitter, Youtube, Instagram, Flickr i Pinterest—, el Patronat busca passar dels 1,3 milions de visitants únics actuals als 2 milions el 2014, així com aconseguir la visualització de més de 6 milions de pàgines.

El Patronat de Turisme, que gestiona directament el portal, estrenarà a mig termini un Web professional adreçat al sector turístic, que més endavant es completarà amb la sala de premsa per a periodistes nacionals i internacionals.

Articles relacionats

Back to top button