superior

abajo

TT.OO. AA.VV.

L’agressivitat de les grans agències s’està menjant a les petites

UCAVE considera que la política agressiva de descomptes que realitzen les grans xarxes d’agències perjudica greument a les petites i mitjanes empreses majoristes.

Les agències emissores a les quals representa UCAVE estan preocupades pel que consideren una “perillosa proliferació indiscriminada de venda basada en la captació de quota de mercat mitjançant l’oferiment de descomptes”. Aquesta fórmula que estarien emprant grans agències desconcerta al client i dóna per “sobreentès que els nostres marges comercials permeten aquestes accions”, diu la Unió Catalana d’Agències de Viatges Emissores.

UCAVE qüestiona que es puguin oferir descomptes de fins a un 40% sense entrar en una praxis perillosa que podria estar propera a la venda a pèrdues (dúmping) o de publicitat enganyosa. Per això, UCAVE veu “absolutament necessari obrir un ampli debat dintre del sector que permeti la racionalització d’aquesta situació. I afegeix que caldrà “revisar i estudiar la legalitat d’aspectes com l’incompliment de condicions econòmiques ofertes de manera garantida i la restricció de preus reservats a determinades agències.

Back to top button