superior

Fires i Congressos

El Palau de Congressos de Tarragona aposta pel Getting Contacts

El Palau Firal i de Congressos de Tarragona redueix el nombre de fires per centrar-se en el model Getting Contacts, “amb què es pretén aconseguir contactes qualitatius i realistes pels participants, aportant un nou al•licient tant a expositors com a visitants”.

Aquesta és una de les estratègies que marcaran aquest any després d’un balanç de 2010 satisfactori. El Palau de la ciutat de Tarragona ha generat un impacte econòmic de 6,5 milions d’euros, xifra que els seus responsables valoren de manera molt positiva “tenint en compte el moment de crisi econòmica i davallada generalitzada en el sector”.

Una altra xifra a destacar del balanç són els 279 dies d’ocupació durant el 2010. El Palau ha estat obert gairebé 6 de cada 7 dies, “l’ocupació més alta de la història”, asseguren des del centre de congressos.

Altres novetats

Cal destacar l’esforç i l’adaptació d’El Palau a la tecnologia 2.0. Algunes de les novetats d’enguany han estat la modernització de la pàgina web i la creació d’un perfil d’El Palau a Facebook, amb gairebé 4.000 contactes, on es recullen les seves opinions i comentaris, s’informa dels actes i es sortegen entrades pels espectacles.

També s’ha donat a conèixer la Film Office, la nova empresa del Palau per a la gestió de llicències i suport en les localitzacions per a la gravació d’espots, curtmetratges i audiovisuals a la ciutat de Tarragona.

Per aquest 2011, es preveu una activitat similar a la del 2010 i destaquen dos grans congressos, la Conferència Europea de la Jove Cambra Internacional, amb 1.500 participants, i el Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Pròtesis Estomatològica, amb una assistència estimada de 1.200 congressistes.

Pel que fa a exposicions, destaca la mostra de gravats “Goya. Capritxos i desastres”, coincidint amb la celebració del bicentenari del setge de Tarragona a la Guerra del Francès.

Back to top button