superior

EmpresesTransport

Que els nadons no t’amarguin un vol

Japan Airlines permet als seus clients escollir els seients de l’avió en funció de la ubicació dels nadons que viatgen.

L’aerolínia ofereix aquest servei durant la reserva de bitllets en la seva pàgina web per evitar en la mesura del possible les molèsties que poden ocasionar les criatures. En l’esquema de l’avió amb la disposició dels seients s’identifiquen amb una icona on són asseguts els menors de 2 anys.

Però la iniciativa no garanteix que el seient del client queda blindat als plors dels nadons atès que amb posterioritat a la reserva podria produir-se una altra reserva d’un viatger amb el seu nadó. Aquest servei de Japan Airlines tampoc està disponible en les reserves realitzades mitjançant un tercer.

Es tracta d’una informació que poden tenir en compte la resta de viatgers quan agafen un vol. Un altra aerolínia nipona, All Nippon Airways, també ofereix un servei similar.

Davant d’aquesta iniciativa que semblaria poc amigable amb els infants es troben altres companyies com Etihad i Emirates que destaquen per les facilitats que ofereixen per viatjar amb nens.

La sensació que els nadons generen molèsties als viatgers aeris està tan estesa que va arribar a l’absurd en un viatge entre Seul i San Francisco quan una mare coreana que se sentia culpable dels possibles plors del seu fill i va repartir entre tots els viatgers taps i una nota demanant excuses per davant.

Articles relacionats

Back to top button