Fires i Congressos

Els hotels barcelonins renoven l’acord amb el Mobile World Congress

Un total de 200 establiments del Gremi d’Hotels de Barcelona han signat el protocol d’adhesió per a la celebració del Mobile World Congress (MWC) pel qual es comprometen a posar a disposició d’aquest congrés de telefonia mòbil el nombre d’habitacions sol·licitades per a les edicions de 2010, 2011 i 2012.

D’aquesta manera s’amplia l’acord, que acabava el 2009, i sembla que se segella la pau després d’algunes crítiques aparegudes als mitjans de comunicació per “l’abusiu” increment dels preus dels hotels de la ciutat durant aquesta trobada. A la darrera edició, Bill Gadja, representant de l’organització, va assenyalar que l’increment dels preus no seria un problema per renovar l’acord amb Barcelona sempre que aquest no fos superior al 5%.

Fonts de Turisme de Barcelona han sostingut que els increments dels preus han estat sempre els correctes tret d’alguns hotels que no formen part del Gremi i que han aplicat tarifes entre un 8 i un 9% superiors.

El Mobile World Congress és el principal esdeveniment professional que se celebra a Barcelona i un que fa que la pràctica totalitat dels establiments de la ciutat pengin el cartell de complet. La darrera edició va rebre més de 50.000 visitants professionals que van generar prop d’uns 140 milions d’euros.

Back to top button