superior

Ferroviari

“Hauràs d’acostumar-te a l’alta velocitat”

Aquest és l’eslògan i el nou web www.acostumbratealtavelocidad.es amb què Renfe publicita el nou canal de vendes internacionals que ha activat al seu portal. En aquesta secció ja es poden adquirir bitllets pel TGV Espanya-França, així com per a d’altres recorreguts internacionals entre Espanya i França, Anglaterra, Suïssa i Bèlgica.

Gràcies a aquest nou servei on line es podrà viatjar en tren, per exemple, des d’Espanya a Londres, connectant amb l’Eurostar a París; reservar directament els bitllets del TGV entre Figueres Vilafant i qualsevol de les seves parades a França; allargar el trajecte a França a qualsevol destinació francesa en connexió o d’altres països com ara Brussel•les o Ginebra; o comprar en connexió els Elipso Trenhotel en seient. Tots els bitllets són electrònics.

Des de la seva posada en marxa el desembre de 2010, més de 350.000 clients internacionals han utilitzat la línia d’Alta Velocitat entre Espanya i França.Figueres-París, amb mésde 30.000 usuaris, i Figueres-Montpellier, amb més de 15.500, han estat els trajectes més sol•licitats.

Image

Back to top button