superior

Fires i Congressos

B-Travel obre la campanya turística de 2023 amb les millors propostes experiencials de qualitat

Comptarà amb totes les Comunitats Autònomes i destacades destinacions internacionals

B-Travel, el saló líder especialitzat en turisme d’experiències de Fira de Barcelona, marcarà el punt de partida de la campanya turística de l’any tant per als viatgers catalans com per als professionals del sector. I és que, amb el lema ‘On comença el teu viatge’, comptarà amb totes les Comunitats Autònomes espanyoles i una destacada representació de destinacions internacionals que donaran a conèixer les seves millors ofertes i promocions basades en turisme sostenible i de qualitat.

Així, del 24 al 26 de març al palau 8 del recinte de Montjuïc, B-Travel presentarà les millors destinacions espanyoles com Aragó, Andalusia, Astúries, Balears, Canàries, Castella-la Manxa, Catalunya, amb la participació de la Diputació de Barcelona, dels patronats provincials de turisme de Girona, Lleida i Tarragona, així com Turisme de Barcelona, o la Comunitat de Madrid, entre d’altres, als que se suma en aquesta edició el País Basc, representat per Vitòria-Gasteiz. Igualment, presentaran la seva oferta internacional els europeus Croàcia, França, Itàlia i Portugal, amb Andorra i Estònia com a novetats; i països del nord d’Àfrica, d’Amèrica com l’Argentina o del Carib com Cuba.

El saló comptarà a més amb una destacada presència d’agències de viatges, navilieres especialitzades en creuers, càmpings i turisme rural amb una zona destinada a aquesta pràctica, companyies de transport, turisme industrial, turisme enogastronòmic i empreses de productes i serveis turístics. En aquest sentit, Renfe i l’Agència Catalana de Turisme tornen a col·laborar en l’organització del saló com a partners principals i, a més, cal assenyalar la participació, per primera vegada, de l’agència de viatges del Grup El Corte Inglés, així com les promocions que presentarà Paradores.

Martí Sarrate

El president de l´esdeveniment i vicepresident d´ACAVe (Associació Corporativa d´Agències de Viatges Especialitzades), Martí Sarrate, assegura que: “B-Travel tornarà a marcar l´agenda del sector turístic a Espanya per dinamitzar i recuperar definitivament el negoci dels viatges, reunir les millors destinacions, atraure a viatgers i professionals i posar les bases així d´una campanya turística d´èxit basada en la qualitat, l´eficiència i la sostenibilitat del sector turístic”.

Per la seva banda, la directora del saló, Marta Serra, assenyala que “estem dissenyant una edició que serà molt útil i atractiva amb l’objectiu de satisfer els desitjos del mercat català, el principal emissor de viatgers de tot Espanya”.

Smart Destinations i Slow Travel
El certamen posarà el focus a les grans tendències turístiques actuals que passen per la sostenibilitat, la qualitat i les experiències més lligades a la destinació, cultura, gastronomia, salut i lleure responsable com les Smart Destinations o l’Slow Travel.

Així, l’oferta del saló girarà al voltant de sis àrees relacionades amb el tipus d’experiència que el viatger vulgui viure amb l’objectiu de facilitar-ne la visita. D´aquesta manera, B-Travel comptarà amb B-Delicious, l´espai gastronòmic del saló; B-Happy, per a viatges en família, creuers i wellness; B-Culture, viatges relacionats amb l’art, la història i la cultura; B-Special, de turisme de compres i nou luxe; B-Adventure, turisme esportiu i aventura; i B-Industrial, zones amb ampli llegat industrial i històric.

A més, l’esdeveniment de Fira de Barcelona serà l’escenari on es donaran a conèixer les deu candidates a ser Capital Rural 2023 d’Espanya del portal EscapadaRural.

També per a professionals
B-Travel seguirà impulsant el seu vessant professional amb un programa per a professionals que inclou una nova edició d’ACAVe Travel Market, jornada on les agències de viatges podran connectar amb grans destinacions nacionals i internacionals; el B-Travel Job Market Place, en què es realitzaran entrevistes entre empreses del sector i professionals en recerca de feina; la jornada Formació-Empresa en Turisme de CETT-UB i el departament de Turisme d’IQS-School of Management (URL) per gestionar el talent al sector; i les jornades professionals de B-Industrial.

Articles relacionats

Back to top button