superior

Destinacions

L’Hospitalet de Llobregat se suma a l’especialització esportiva

L’Hospitalet ja llueix el segell de Destinació de Turisme esportiu (DTE) en la categoria de Multiesports (atletisme, natació, futbol i esports col·lectius). Aquest segell aplega a tot Catalunya més d’una quarantena d’equipaments i empreses certificades i 160 allotjaments turístics adherits que sumen més de 54.000 places.

Un total de 13 establiments d’allotjament turístic, 6 equipaments esportius municipals i l’Oficina d’Atenció Ciutadana s’han adherit a aquesta certificació que atorga l’Agència Catalana de Turisme.

En l’acte de lliurament, el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, va explicar que L’Hospitalet entra en els circuits promocionals turístics, especialment, d’aquells mercats interessats en el turisme esportiu com ara els Països Nòrdics, Bèlgica, Regne Unit, Alemanya i França”.

L’Agència Catalana de Turisme certifica amb el segell Destinació de Turisme Esportiu (DTE) aquells municipis de Catalunya que disposen d’infraestructures i serveis especialitzats i d’alta qualitat per a la pràctica de l’esport. Aquest model permet promocionar el turisme esportiu de forma més precisa i segmentada. Els municipis que optin a aquesta certificació han de fer-ho acollint-se a una d’aquestes tres modalitats:

  • Ser una destinació que garanteix la pràctica esportiva al més alt nivell: Alta muntanya, Esports nàutics, Rem i piragüisme i Futbol.
  • Ser un centre de referència europeu en un esport concret.
  • Ser una destinació multiesports (permetre la pràctica de més de quatre modalitats esportives d’entre vuit a escollir).

Catalunya disposa de 15 destinacions certificades com a Destinació de Turisme Esportiu: Amposta, Banyoles-Pla de l’Estany, Blanes, Calella, Cambrils, Castelldefels, Castelló d’Empúries-Empuriabrava, l’Ametlla de Mar, la Seu d’Urgell, Lloret de Mar, Salou, Santa Susanna, Sort, Val d’Aran i l’Hospitalet de Llobregat.

Amb aquesta certificació, L’Hospitalet es converteix en la primera població de del Barcelonès que obté aquest certificat en la modalitat de multiesports. L’objectiu de l’Ajuntament és impulsar l’economia local, generar nous recursos i augmentar l’ocupabilitat, fent de l’esport un dels motors econòmics de la ciutat.

Articles relacionats

Back to top button