superior

AAVV i TTOO

Les agències es salven de la Directiva d’Assegurances

Les agències de viatges no estaran subjectes a les exigències de la Directiva europea sobre la Mediació d’Assegurances i no necessitaran una pòlissa de responsabilitat civil per seguir venent assegurances.

La Directiva exigia als intermediaris unes obligacions molt quantioses que podrien suposar pòlisses superiors al milió i mig d’euros. Un import que podia suposar la fi de la venda de les assegurances de viatges per part de les agències.

El govern espanyol ha decidit excloure les assegurances turístiques de la redacció de l’avantprojecte de llei que transposa la normativa europea. L’adaptació de la directiva comunitària arribarà a Espanya de forma molt positiva per a les agències. Han estat anys de preocupació per part del sector fins que ha arribat el compromís del govern de no aplicar-los els requisits inicials.

Segons ha informat la Confederació Espanyola d’Agències de Viatges (CEAV), les agències minoristes salven la comercialització d’assegurances de viatges i podran continuar amb l’activitat com fins ara. Asseguren que les seves reunions amb la subdirecció general d’Ordenació i Mediació d’Assegurances han donat resultat després d’anys treballant perquè s’eximís a les agències de viatges els requisits que marca la Directiva.

Articles relacionats

Back to top button