AAVV i TTOOEmpreses

El 60% del negoci d’Atrápalo arribarà per dispositius mòbils

Atrápalo té previst arribar, durant aquest mateix any, a que el 60% dels moviments dels seus clients amb la companyia es realitzin des de dispositius mòbils.

A Espanya més del 50% de les compres de viatges i oci ja es realitzen des de plataformes mòbils. En el cas dels viatges, la compra de vols encapçala el rànquing. Els consumidors espanyols també destaquen en l’àmbit del lleure per les reserves de restaurants i d’entrades.

Un de cada tres euros facturat a Espanya de negocis en línia correspon a agències de viatges i a transport aeri. El turisme és el sector de majors ingressos en el món on line. Són les dades facilitades per la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) les que indiquen que el turisme suposa més d’un terç del negoci del comerç electrònic.

Entre els objectius d’Atrápalo està incrementar el trànsit i sobretot les vendes mitjançant aquests dispositius. Coincidint amb la celebració del Mobile World Congress de Barcelona la companyia va llançar una campanya de descomptes d’entre el 10% i el 20% per a les compres relacionades amb vols i allotjaments que es realitzaren des del mòbil.

Articles relacionats

Back to top button