superior

Destinacions

La Vall d’en Bas-Les Preses ja són Destinació de Natura i Muntanya en Família

Els municipis de la comarca gironina de la Garrotxa, La Vall d’en Bas i Les Preses han rebut els diplomes que les acrediten com a Destinació turística familiar vinculades a la Natura i la Muntanya.

Juntament amb els municipis, 26 establiments de les dues poblacions estan adherits a aquest segell: 12 allotjaments turístics, 8 restaurants, 5 empreses d’activitats culturals, d’oci i lleure, i una oficina de turisme. Segons explica l’Agència Catalana de Turisme (ACT), “aquest alt nombre d’adhesions demostra l’alt grau d’implicació del sector turístic de la zona, públic i privat, en aquest projecte”.

Es tracta d’un segell que “reconeix la qualitat i l’excel•lència en la prestació de serveis, ajuda al foment del turisme familiar, i té com a objectiu que els turistes puguin reconèixer espais, llocs i territoris on s’aposta per aquesta qualitat”, ha declarat el conseller de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Jordi Baiget, durant l’acte de certificació.

La Vall d’en Bas i Les Preses han aconseguit aquest segell gràcies a un entorn natural privilegiat. El 50% del municipi de La Vall d’en Bas és un Espai Natural Protegit amb un alt interès ecosistèmic. Per la seva banda, el municipi de Les Preses forma part del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, que ofereix uns paratges volcànics únics al món. En aquest entorn les famílies disposen de múltiples activitats com el senderisme, passejades en burro, i rutes en bicicleta elèctrica o Seegway.

Catalunya compta actualment amb 23 destinacions certificades com a Turisme Familiar (19 amb el segell de Platja en Família i 4 amb el de Natura i Muntanya en Família). L’ACT ha avançat que hi ha 5 més en procés de certificació.

Articles relacionats

Back to top button