superior

AllotjamentEstudis

Els hotels de Barcelona arriben a preus històrics

El Gremi d’Hotels de Barcelona ha celebrat la recuperació del sector a la ciutat fent balanç de del que portem d’any. Els preus no només han remuntat sinó que han superat els existents abans de la pandèmia.

Mai abans la ciutat de Barcelona havia fixat uns preus hotelers tan elevats (un 15% per sobre dels del 2019) El rècord del preu mitjà d’una habitació a la capital catalana el va marcar el mes de juny en 190 euros. En els mesos de juliol i agost el preu mitjà ha estat de 177 euros i 181 euros respectivament (sobre els preus de 2019 suposen 21 euros més al juliol i 37 euros més a l’agost). També les ocupacions han arribat al 87% igualant les del 2019.

El president del Gremi d’Hotels de Barcelona, Jordi Clos, s’ha mostrat molt satisfet dels resultats i ha justificat la pujada de preus per la necessitat de fer front a l’increment de costos, tant estructurals com energètics, i també per aixecar el nivell del turista que acull la ciutat. El president del Gremi estima que aquest any el sector no perdrà diners després de dos anys de pèrdues. Augura una tardor positiva perquè s’han recuperat esdeveniments i les previsions són similars a les pre-covid. A més, recorda que des del maig tots els establiments hotelers de la capital estan oberts.

Articles relacionats

Back to top button