superior

Destinacions

“Lleida amb els cinc sentits”, nova campanya de promoció

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida aposta per les experiències i les sensacions per atreure els turistes. L’eslògan escollit ha estat “Lleida amb els cinc sentits” i el pressupost previst és de 500 mil euros.

Basant-se amb el valor de les experiències, la marca “Ara Lleida” vol convidar als turistes a viure una experiència singular i diversa a les Terres de Lleida durant les vacances. El valor del paisatge, el patrimoni cultural, les tradicions, l’aventura, o la gastronomia, són el reclam pel qual aposta el Patronat de Turisme. Els cinc sentits esmentats a l’eslògan es concreten en mirar, olorar, escoltar, acariciar i assaborir.

La campanya va adreçada al públic que ha de decidir les vacances i el viatge de cap de setmana, amb una especial incidència en el públic familiar, parelles i grups d’amics. El Patronat de Turisme ha incrementat enguany un 17% el pressupost destinat a aquesta campanya que identifica en imatges la Seu Vella de Lleida, l’estany d’Ivars i Vila-sana, el congost de Mont-rebei, el Museu de Lleida, el castell de Montsonís, pobles com Alòs d’Isil i el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, entre d’altres indrets.

La campanya “Lleida amb els cinc sentits” tindrà una incidència especial a Catalunya, principalment l’àrea metropolitana de Barcelona, les comunitats de València i Madrid i el sud de França.

Back to top button