superior

Empreses

Ferrari i Cirque du Soleil faran créixer en 1 milió els visitants de PortAventura

Aliar-se amb marques internacionals reconegudes amb l’objectiu d’incrementar el nombre de visitants anuals i convertir PortAventura en el millor destination resort d’Europa. Aquesta és l’estratègia del resort de la Costa Daurada que rep cada any prop de 4 milions de persones, dels quals gairebé el 50% prové del mercat internacional.

PortAventura ha arribat a un acord amb Ferrari per construir-hi “Ferrari Land”, un nou parc temàtic dedicat al Cavallino Rampant. Aquesta nova àrea, l’obertura de la qual està prevista pel 2016, preveu una inversió de més de 100 milions d’euros, ocuparà una superfície de 75.000 metres quadrats i disposarà de diverses atraccions, inclòs l’accelerador vertical més alt i ràpid d’Europa.

L’acord inclou la construcció del primer hotel temàtic Ferrari, un establiment de luxe amb 250 habitacions, restaurants, botigues i unes àmplies àrees de simuladors de cotxes de carreres.

Segons els responsables de PortAventura, “aquests acords estratègics a escala internacional ens permetran reforçar la nostra posició de lideratge. Des de 2009, treballem per incorporar nous i grans projectes que ens han suposat una inversió de més de 125 milions d’euros”.
Aquest acord amb Ferrari se suma al recent anunci de col·laboració amb Cirque du Soleil que durant els mesos de juliol i agost instal·larà al resort la seva carpa per representar l’espectacle “Kooza”.

Articles relacionats

Back to top button