superior

Destinacions

Empreses i institucions públiques sumen esforços per promoure la Costa Daurada

El sector turístic de la Costa Daurada ha acordat participar de forma conjunta i coordinada en totes les accions de promocionals de turisme. Entitats públiques i privades sumaran els seus pressupostos per aquest any 2015.

El turisme representa el 20% del PIB de la Costa Daurada i és de vital importància per les comarques de Tarragona. El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona lidera aquest conveni de promoció conjunta que han signat  representants d’11 municipis, 2 entitats comarcals, i 6 associacions empresarials i 2 entitats privades vinculades al sector turístic. Preveuen participar a fires a nivell internacional, estatal i nacional i impulsar campanyes publicitàries i accions de comunicació i màrqueting conjuntes. La proposta per aquest 2015 estableix l’assistència a les fires de Berlín, d’Utrech, Londres, Moscou, Madrid, Pamplona o Barcelona, entre d’altres. La suma d’esforços també inclou campanyes publicitàries multi-canal, portals de viatges, o campanyes de comàrqueting amb operadors turístics.

El president del Patronat de Turisme del Diputació de Tarragona, Josep Poblet, ha assegurat que el conveni esdevé “una autèntica aliança territorial en matèria turística pionera a Catalunya”, i que permet “sumar estratègies i optimitzar recursos”. Poblet també ha manifestat que aquest acord “ens permet assolir nous reptes, objectius que individualment ens resultaria impossible d’aconseguir”.

Les entitats vinculades al sector turístic que s’han sumat juntament amb les corporacions públiques són: PortAventura, l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, l’Associació d’Apartaments Turístics de la Costa Daurada, l’Associació Priorat Enoturisme, l’Associació Costa Daurada Destinació de Golf i Pitch and Putt, l’Estació Nàutica Costa Daurada, i Aquopolis Costa Daurada.

Articles relacionats

Back to top button