superior

DestinacionsEmpresesOrganismes / Política turística

Castell-Platja d’Aro, nova Destinació de Turisme Familiar

Aquest estiu, Castell-Platja d’Aro rebrà els seus visitants com a Destinació de Turisme Familiar. Un total de 27 establiments del municipi llueixen la placa acreditativa d’adhesió a aquest segell d’especialització, entre allotjaments turístics, restaurants i establiments d’oferta d’oci i lleure.

Destaca l’àmplia oferta d’allotjament adherit a la marca DTF, amb 9.745 places, més del 50% del total de places existents al municipi. El seu alcalde, Joan Giraut, ha assenyalat que aquesta certificació “suposa un abans i un després i ens dóna embranzida per a l’inici de la temporada”.

El segell d’especialització Destinació de Turisme Familiar, impulsat per l’Agència Catalana de Turisme, reconeix aquells municipis que disposen d’una oferta municipal, d’allotjament, de restauració i empreses d’activitats especialitzada per a famílies.

Amb aquesta certificació, el segell DTF compta amb 15 destinacions certificades: Blanes, Calonge-Sant Antoni, Lloret de Mar, Roses, Torroella de Montgrí-L’Estartit i Castell-Platja d’Aro, a la Costa Brava; Calella, Malgrat de Mar, Pineda de Mar i Santa Susanna, a Costa Barcelona; Calafell, Cambrils, Salou i Vila-Seca/La Pineda Platja a la Costa Daurada; i les Valls d’Àneu, al Pirineu. A més, 9 destinacions més -8 d’interior i Sant Feliu de Guíxols a la costa- es troben en procés de certificació.

Aquestes certificacions suposen un total de 463 empreses adherides al programa DTF arreu de Catalunya, entre establiments d’allotjament turístic, restaurants i empreses d’activitats.

Castell-Platja d’Aro

Les platges del municipi es distingeixen per la seva qualitat i per oferir una gran diversitat d’equipaments i activitats per grans i petits. Altres recursos naturals destacats són el Parc Natural dels Estanys i la recuperada Bassa d’en Dofí, que ofereix la possibilitat d’observar les evolucions de les aus del municipi.

Pel que fa a activitats, destaquen les rutes de senderisme amb el GR-92, la pràctica de cicloturisme a les seves vies verdes i la Ruta del Carrilet, i una oferta cultural variada amb un patrimoni històric reconegut i esdeveniments destacats. A tot això, cal afegir una variada oferta de lleure, comercial i gastronòmica.

Articles relacionats

Back to top button