superior

Destacat

Joaquim Alsina, gerent de l’ACEM, entrevistat a Debat Comunicatur

“La crisi afecta a tots els sectors però per a les estacions la crisi principal és la falta de neu. Aquest any hi ha molta neu i estem contents”

“Ha baixat la despesa complementària en restauració i lloguer d’esquí però els forfaits s’han d’adquirir per poder esquiar”

Joaquim Alsina, gerent de l’Associació Catalana d’Estacions d’Esquí i Activitats de Muntanya (ACEM) ha participat en el programa de televisió Debat Comunicatur.info. Durant l’entrevista Alsina ha comentat l’actualitat del sector de la neu i el futur de l’esquí a Catalunya. Des de l’ACEM valoren la temporada com a molt positiva per la quantitat de neu caiguda i l’activitat que mantenen les estacions d’esquí. Tot i reconèixer que la despesa complementària dels esquiadors ha baixat l’any està sent positiu.

Alsina ha desvinculat les estacions d’esquí del sector immobiliari. “Les estacions d’esquí són una activitat econòmica que aporten beneficis per a la muntanya”. Alsina ha volgut deixar clar que l’impacte sobre el medi natural és ínfim i “les estacions no són depredadores de la muntanya”.

Entrevista

Debat 1ra part

Debat 2na part

Back to top button