Fires i Congressos

Per què ABTA ha triat Barcelona?

Els preus i la proximitat de quatre hotels al Centre de Convencions Internacional de Barcelona han estat dos factors decisius perquè ABTA triés Barcelona com a seu del seu congrés aquest any 2009. En un any “complex”, tal i com l’ha qualificat el director general de Turisme de Barcelona, Pere Duran, “la capital catalana organitzarà la convenció més desitjada d’Europa, i la del seu mercat emissor més important, el britànic”.

És la primera vegada que l’associació d’agents de viatges britànics, ABTA, tria a Espanya una destinació urbana per celebrar la seva trobada anual. “Barcelona s’ha imposat a dues gran ciutats que també lluitaven per captar aquesta convenció, els preus i la possibilitat d’anar caminant del centre de convencions als hotels on s’allotjaran els congressistes han estat clau per inclinar la balança a favor de Barcelona”, ha explicat Duran a COMUNICATUR.

Tenint en compte la importància del mercat per a la ciutat -els britànics són els primers en pernoctacions i els segons en despesa amb targeta de crèdit-, Barcelona vol aprofitar aquesta ocasió única per fidelitzar aquest mercat. “Jugarem les nostres cartes com a destinació vacacional i de negocis, posant l’accent en el fet cultural. Comerç, gastronomia, clima, el mar…no ho ensenyarem tot, volem que els turistes del Regne Unit, que ja ens visiten molt, es quedin amb ganes de veure i de viure més coses, i que tornin”, assegura el responsable de Turisme de Barcelona.

Back to top button