Destinacions

Promoció turística del Maresme de la mà de “La Riera”

El cinema, les sèries de TV i les noveles han donat lloc a la creació de nombroses propostes turístiques vinculades als escenaris on passa l’acció. A Catalunya, el Maresme ja ha trobat un nou filó per promoure el seu territori gràcies a la sèrie de TV3 “La Riera”.

El Consell Comarcal del Maresme, en col•laboració amb el Consorci de Promoció Turística, ha posat en marxa “La ruta de la Riera”, una visita guiada pels principals escenaris naturals del Maresme on transcorre la vida de la família Guitart Riera.

La ruta té lloc els dissabtes i dóna a conèixer els principals llocs de rodatge dels tres municipis maresmencs on fins ara ha transcorregut la trama: Arenys de Mar, Mataró i Sant Pol de Mar. La visita, de tot un dia, es complementa amb una visita al CAT de Teià on els assistents poden conèixer els vins de la DO Alella i la tradició vitivinícola del Maresme i amb un dinar a l’Escola Universitària d’Hostaleria i Turisme, on s’assisteix a un show cooking (cuina en directe) d’un plat de La Riera.

El preu de la ruta és de 36 euros i les sortides s’alternen entre Barcelona i Mataró en funció de la procedència dels inscrits. A banda de l’itinerari guiat, també s’ha editat un mapa-fullet amb les indicacions dels llocs més emblemàtics per tal que aquell qui vulgui pugui seguir-lo “al seu aire".

Back to top button