superior

abajo

Destinacions

Turisme i pitch & putt, binomi de moda

Si fa uns dies es presentava l’Associació Costa Daurada Destinació de Golf i Pitch & Putt, ara és el Maresme qui busca dinamitzar el territori a través de l’especialització en aquest esport.

El Consorci de Turisme ha arribat a un acord amb els quatre camps de pitch & putt que hi ha a la comarca: Teià, Sant Cebrià, Tennis Mora de Sant Andreu de Llavaneres i HCP 1 de Sant Vicenç de Montalt per dur a terme competicions amb el nom de "Costa de Barcelona-Maresme" i comercialitzar paquets per als amants d’aquest esport.

De moment, n’han sortit dues iniciatives: l’abonament Green Fee Costa de Barcelona-Maresme i el primer torneig Quadrangular de Pitch & Putt Costa de Barcelona-Maresme.

Amb la voluntat que jugadors i participants coneguin més a fons la comarca on estan practicant el seu esport preferit, s’aprofitaran aquestes iniciatives per promocionar la gastronomia i la cultura de la zona. Entre d’altres idees, es repartiran maduixes del Maresme i alguns dels premis que es lliurararan són, entre d’altres, visites a les vinyes d´un celler de la DO Alella, entrades per a la Fundació Palau – Picasso a Caldes i tractaments termals a l’Hotel Colon.

Tot i que la iniciativa està pensada per a un turisme de proximitat, el fullet informatiu es distribuirà també en hotels i oficines d’infomació per oferir-lo als turistes procedents d’altres mercats.

Back to top button