superior

abajo

Fires i Congressos

Alimentaria i Hostelco ajornades al setembre pel coronavirus (Covid-19)

Fira de Barcelona ha decidit traslladar al proper mes de setembre la celebració conjunta dels salons Alimentaria i Hostelco, prevista inicialment del 20 al 23 d’abril al recinte de Gran Via.

Alimentaria és el segon certamen firal més important de Catalunya darrere del Mobile World Congress. Els organitzadors d’aquests dos esdeveniments han afirmat que “davant les inquietuds del sector pel context internacional s’ha adoptat aquesta mesura amb l’objectiu de garantir una gran edició per als seus expositors i visitants, procedents de nombrosos països del món”. Han considerat convenient posposar la seva celebració als dies 14 al 17 del proper mes de setembre.

El director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga, ha explicat que “tot i que l’espai de contractació està pràcticament al complet, hem pres aquesta decisió després d’avaluar en profunditat la situació i escoltar el sector, a qui agraïm el seu suport, amb l’objectiu de garantir el millor desenvolupament d’un esdeveniment tan rellevant, de referència internacional, i després de poder comptar amb altres dates idònies al nostre calendari firal”.

Els dos salons conformen conjuntament una de les més grans plataformes internacionals per a la indústria de l’alimentació, la gastronomia i l’equipament hoteler, amb més de 4.500 empreses expositores, 1.000 d’elles procedents de 70 països, i prop de 150.000 visitants, un 30% internacionals, de 156 països.

Resta d’esdeveniments segons allò programat. B-Travel es manté

D’altra banda, Fira de Barcelona ha assegurat que “en aquest moment continuen a bon ritme els diferents esdeveniments que la institució té previst organitzar aquest any als seus recintes de Gran Via i Montjuïc, centrats en diferents àmbits i sectors. Concretament, aquest mes de març se celebraran el Saló de l’Ensenyament, Futura, el Saló de l’Ocupació Juvenil i B-Travel”.

Al igual que altres entitats i recintes firals europeus, Fira de Barcelona declara que manté un estret contacte amb els responsables sanitaris per seguir l’evolució del COVID-19 i els protocols establerts, d’acord amb les directrius tant de les autoritats locals com de l’Organització Mundial de la Salut (OMS).

Articles relacionats

Back to top button