DestinacionsFormació

Una App per a millorar els fluxos de visitants en els espais turístics de Barcelona

Una nova aplicació tecnològica, anomenada Check Barcelona, es convertirà en la guia de la Ciutat Comtal. Oferirà informació en temps real sobre ocupació i disponibilitat dels equipaments turístics evitant cues i aglomeracions.

Turisme de Barcelona i Ajuntament de Barcelona han desenvolupat la nova eina per millorar la gestió dels fluxos de visitants. La Check Barcelona permet fer la reserva anticipada i evitar la congestió dels diferents espais turístics, equipaments, platges, pàrquings, i d’altres.

Una de les característiques és que ofereix altres alternatives de visita quan un equipament està saturat. I en un context de Covid-19, la Check Barcelona permet gestionar les visites en moments de menor afluència el que permet augmentar la seguretat i alhora millorar l’experiència del visitant i el grau de satisfacció. Com exemple, en el cas de les platges, a través de les càmeres instal·lades, mostra indicadors de l’ocupació.

La App va més enllà de la informació de la ciutat i inclou els seus entorns metropolitans i provincials. Afirmen que la nova aplicació, gratuïta, és la primera a nivell europeu que integra diferents repositoris per gestionar els fluxos de visitants.

Articles relacionats

Comproveu també
Close
Back to top button