superior

Empreses

Jordi Blanch, nou director institucional de Comunicatur

Comunicatur.info ha nomenat Jordi Blanch director Institucional en substitució d’Enric Domingo qui durant els últims anys ha consolidat el portal com a referent de la informació sectorial turística per als professionals a Catalunya. El relleu es farà efectiu el proper 1 de gener coincidint amb una nova etapa d’expansió del mitjà.

JordiBlanch2016Blanch, nascut a Barcelona fa 52 anys, és diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat de Barcelona. Amb una dilatada trajectòria vinculada al sector turístic, ha compaginat la seva tasca professional i executiva amb la docent. Expert en la promoció i el màrqueting turístic ha estat responsable en diferents institucions, la darrera com a director del Patronat de Turisme Ara Lleida.

Com a nou director institucional, Jordi Blanch assumeix el repte d’obrir una etapa d’expansió de Comunicatur a la resta de l’Estat així com incorporar noves aliances i nous projectes comunicatius innovadors de qualitat. Blanch ha declarat que “és un honor i un repte incorporar-me a un projecte com Comunicatur, referent ja de la informació turística, al qual vull aportar la meva experiència en el sector per tal d’acostar-lo més al target empresarial en el qual és líder al territori català”.

Articles relacionats

Back to top button