superior

DestinacionsFires i Congressos

El Mobile World Congress 2020, de Barcelona a Lisboa

“Jo el que faria seria trucar a Lisboa a veure si hi ha habitació per al mes de febrer, estic insinuant que el Mobile World Congress farà un pas”. Amb aquesta afirmació es despatxava el reconegut professor d’economia, José Maria Gay de Liébana, en horari de màxima audiència en un programa de TV3.

Gay de Liébana avança un futurible que sembla haver contrastat amb bones fonts. La marxa de l’exitós congrés mundial de telefonia mòbil que se celebra a Barcelona podria ser realitat. El professor ha matisat que “no ho dóna per definitiu, però és una possibilitat que s’està plantejant. A la vista del que s’està veient, des d’Estats Units estan trucant, des de la Xina estan trucant i diuen que a Barcelona no es pot organitzar un Mobile ara”.

S’ha comentat molt sobre aquesta qüestió des que es va iniciar un període d’inestabilitat política i social a Catalunya, però el professor està sent bastant actiu a afirmar que perillen les principals fires i congressos a la capital catalana.

Sembla que les imatges de disturbis als carrers van més enllà del que és assumible per part dels OPC (Organitzadors Professionals de Congressos). Els episodis de violència són força més impactants per al Mobile que les molèsties ocasionades per les vagues de transport de metro o taxi.

Aquesta fira genera 435 milions d’euros d’impacte econòmic i uns 10.000 llocs de treball vinculats. Atreu cada any a Barcelona més de 120.000 visitants de tot el món. Es tracta d’un dels majors esdeveniments mundials del turisme de MICE.

Articles relacionats

Back to top button