superior

Destinacions

La Costa Brava perd la seu de la Ryder Cup 2022

Itàlia organitzarà la Ryder Cup 2022, el torneig de golf biennal que enfronta els millors jugadors d’Europa amb els dels Estats Units. La candidatura de la Costa Brava – Barcelona optava a acollir aquest esdeveniment esportiu considerat com un dels de major repercussió mediàtica al món i que finalment es disputarà a Roma.

PGA Catalunya Resort de Caldes de Malavella era la seu candidata presentada per Espanya que comptava amb el suport de la Federació espanyola de Golf, el govern espanyol i els organismes esportius i turístics catalans. Ha significat un cop dur per a les institucions ja que l’aposta era decidida i pretenia ser un revulsiu per al turisme de golf a Catalunya. Els responsables de la Costa Brava esperaven xifraven en 250 mil persones (60% estrangeres) les que haurien vingut a seguir el campionat. La seu catalana era la gran favorita i la decisió de Roma no entrava en els pronòstics.

El principal motiu per lluitar en aquesta candidatura és el seu impacte econòmic, estimat en uns 140 milions. Una competició esportiva equiparable als JJ.OO o la Super Bowl americana.

Com ja va informar Comunicatur el passat mes de maig, entre els punts a favor de la candidatura gironina es trobava la seva proximitat a ciutats com Barcelona i Girona, connectades per una línia de tren d’alta velocitat i amb aeroports internacionals. Però també que el PGA Catalunya Resort era una carta guanyadora ja que havia estat triat com el millor camp de golf d’Espanya durant 3 anys consecutius i l’Associació Internacional de Tour Operadors de Golf ho ha escollit com el millor resort de golf d’Europa en 2015.

Articles relacionats

Comproveu també
Close
Back to top button