superior

Destinacions

La Costa Brava podria acollir la Ryder Cup de golf en 2022

La Federació Espanyola de Golf ha lliurat el document de candidatura al Comitè Ryder Europe per celebrar en el PGA Catalunya Resort (Girona) l’enfrontament golfístic més important del món entre els equips d’Europa i Estats Units. Té un impacte econòmic estimat de 140 milions i una mitjana de 60 mil visitants diaris, el 60% estrangers.

A la tardor de 2015 es coneixerà la seu escollida. Entre els punts a favor de la candidatura gironina es troba la seva proximitat a ciutats com Barcelona i Girona connectades per una línia de tren d’alta velocitat i amb aeroports internacionals. Però també que el PGA Catalunya Resort ha estat triat com el millor camp de golf d’Espanya durant 3 anys consecutius i l’Associació Internacional de Tour Operadors de Golf ho ha escollit com el millor resort de golf d’Europa en 2015.

La capacitat d’allotjament -més de 135.000 habitacions d’hotel disponibles a menys d’una hora del camp de golf (183.000 incloent apartaments i càmpings)- i les platges i centres turístics de la Costa Brava que es troben a uns 25 minuts amb cotxe del PGA Catalunya Resort són també punts a favor.

La Candidatura Costa Brava – Barcelona 2022 compta amb el suport explícit del món del golf espanyol, encapçalat pels seus millors professionals, amb José María Olazábal, Sergio García i Miguel Ángel Jiménez al capdavant.

El torneig, de tres dies de durada, és equiparable a competicions esportives de màxim nivell com els JJ.OO o la Super Bowl americana. Catalunya compta amb una àmplia i reconeguda trajectòria en l’organització d’esdeveniments de categoria mundial. Catalunya ha acollit el Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1, l’Open d’Espanya de Golf, el Gran Premi de Catalunya de MotoGP, el Campionat del Món de Bàsquet i el Campionat Mundial de la FINA.

Articles relacionats

Back to top button