superior

Tecnologies

Antenes bluetooth per descarregar la informació turística de Costa de Barcelona-Maresme

La Costa de Barcelona-Maresme ha instal•lat fins a 12 antenes bluetooth perquè els turistes que visiten la destinació es puguin descarregar al telèfon mòbil una guia turística i les propostes de lleure del Maresme.

La iniciativa que impulsa el Consorci de Promoció Turística del Maresme és un servei totalment gratuït per a l’usuari. El mes de maig es van iniciar les primeres instal•lacions d’antenes en oficines de turisme de la comarca fins a completar aquest estiu la col•locació dels 12 dispositius que són plenament operatius durant la temporada d’estiu. Des del Consorci recorden que “les oficines de turisme són el principal lloc de referència per als visitants que cerquen informació sobre l’entorn triat per passar els seus dies de lleure”. Amb el bluetooth ara comptaran amb un nou servei operatiu les 24hores i amb informació actualitzada sobre l’oferta cultural, festes populars i serveis que ofereix la comarca.

El Consorci de Turisme del Maresme va ser pioner a Catalunya en la utilització del servei bluetooth com a sistema d’informació turística. L’any 2007 van començar les proves pilot. En el temps que porta en funcionament ja han recollit prop de 1.000 descarregues.

Disposen d’aquest servei les oficines de turisme d’Arenys de Mar, Canet de Mar, Pineda de Mar, Calella, Santa Susanna, Malgrat de Mar, El Masnou, Caldes d´Estrac, Mataró, Sant Pol de Mar i el CAT de Teià.

La guia turística de la Costa Barcelona-Maresme també es pot descarregar a través d’altres vies, com enviant un SMS, introduint l’adreça URL al mòbil, o directament de l´ordinador al mòbil.

Back to top button