Tecnologies

3.000 descàrregues de la guia de la Costa Daurada a l’AVE

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha iniciat una campanya promocional a l’estació de l’AVE de Madrid que facilita als usuaris del tren la descarrega via bluetooth en el telèfon mòbil d’una guia sobre la Costa Daurada.

La iniciativa ha tingut una bona acollida. La primera setmana de funcionament uns 3.000 usuaris, dels 15.000 que disposaven de connexió bluetooth activada, han procedit a la descarrega. Durant cinc setmanes estaran operatius dos aparells d’emissions bluetooth a l’andana número 2 d’Atocha, per on circulen els trens amb destinació Camp de Tarragona, per tal de facilitar de manera gratuïta aquesta guia promocional.

Els usuaris, un cop tinguin instal•lada la guia en el seu telèfon mòbil, podran actualitzar els continguts de l’agenda d’esdeveniments mitjançant la connexió a Internet. El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona compta amb dues experiències prèvies, a l’Aeroport de Reus i al castell-monestir d’Escornalbou, on ja hi ha instal•lades dues aplicacions similars.

La Costa Daurada i el Maresme, pioners en aquesta tecnologia

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i el Consorci de Promoció Turística del Maresme són les dues institucions pioneres a Catalunya en el desenvolupament d’aquesta tecnologia per fer promoció de les seves destinacions (Llegir. El mòbil esdevé nou suport d’informació turística) Pre la seva banda, el municipi de Roses va iniciar aquest estiu la implantació d’un nou Projecte de Senyalització del Patrimoni mitjançant codis QR, sistema que permet l’accés immediat a informació des del telèfon mòbil utilitzant la càmera fotogràfica equipada amb lector de codis.

Back to top button