superior

Aeri

El portal d’Iberia ven un 8% més

La companyia Iberia ha comunicat que les vendes d’Iberia.com han augmentat un 8% de gener a novembre, superant els 500 milions d’euros de vendes en els onze primers mesos de l’any.

El major creixement del negoci ho ha experimentat en les webs de fora d’Espanya, amb 16% d’increment de vendes. Iberia també ha destacat l’alta utilització dels seus nous serveis online de recerca de vols incorporats al portal amb més de 100.000 clients en quatre setmanes.

La companyia ha recordat que el seu servei gratuït d’emissió de la targeta d’embarcament des de qualsevol equip informàtic ha permès emetre, en aquests onze mesos, més de 3,3 milions de targetes, a una mitjana de 13.000 targetes diàries mitjançant “auto check-in online”.

Iberia.com és una de les apostes per ampliar el negoci de l’aerolínia cap a altres àmbits vinculats a les agències de viatge. Des del portal es poden efectuar reserves d’hotels, lloguers de cotxes, contractació de paquets vacacionals, d’assegurances de viatge, de trasllats entre aeroport i hotel, d’excursions, etc.

Back to top button