superior

Fires i Congressos

El Mobile de 2021 podria tornar a canviar de dates

Els organitzadors del Mobile World Congress (MWC) de Barcelona es veuen forçats a fer un comunicat per dir que estan 100% centrats en fer el congrés a Barcelona després d’aparèixer la informació de que estudien l’opció d’ajornar l’esdeveniment que estava previst per al mes de juny. L’objectiu és salvar l’edició 2021 en un format semipresencial.

I és que la proposta que té a sobre de la taula l’organitzador del MWC és passar-la a l’últim trimestre de l’any, segons ha avançat El Español. Un cop cancel·lat el del 2020 la nova data del congrés es va anunciar per a la primera setmana de març d’aquest any i posteriorment es va posposar fins el 28 de juny.

Haurien estat les empreses participants les que han demanat a l’organitzador del Mobile que busqui una tercera alternativa de dates perquè es pugui celebrar amb totes les garanties sanitàries. El sector de la tecnologia mòbil està molt interessat en assistir-hi, però creuen que en el mes de juny la situació no serà prou bona com per desplaçar-se fins a Barcelona. Es tractaria de donar temps a la vacunació.

El Mobile World Congress és un dels esdeveniments, dins del turisme MICE, més importants al món. Genera prop de 500 milions d’euros a la ciutat de Barcelona. El propi govern de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el seu conseller d’Empresa, Ramon Tremosa, va declarar que el Mobile s’ha de celebrar aquest any “sí o sí”.

En paral·lel, el Gremi d’Hotels de Barcelona (GHB) ha ofert per convertir els hotels en punts de vacunació massiu. El gremi és conscient de la importància per al sector turístic que s’acceleri el procés d’immunització de la població. El GHB ja va col·laborar des de l’inici de la pandèmia oferint les seves instal·lacions per acollir pacients dels hospitals, personal sanitaris i col·lectius amb necessitats provocades per la Covid-19.

Articles relacionats

Back to top button